Asiakastyöt

Kelloseppäkoulussa tehdään asiakastöinä kellojen huoltoja ja korjauksia opetussuunnitelman mukaisesti. Huoltoajat ovat meillä pidemmät kuin alan liikkeissä.

Voimme ottaa kelloja vain tietyn määrän lukuvuodessa ja kiintiöt täyttyvät nopeasti kellojen vastaanottojen alettua. Ensimmäisenä vuonna opiskelijamme huoltavat mekaanisia seinäkelloja (heiluri- tai painokelloja). Toisen vuoden opiskelijat huoltavat taskukelloja ja kolmantena vuotena työn alla ovat rannekellot. Valitettavasti opetussuunnitelmaamme eivät kuulu esimerkiksi käkikellot tai amerikkalaiset taskukellot. Kaikkia kellomerkkejä emme voi vastaanottaa osien saatavuuden takia.

Teemme kelloista aina korjaus- ja kustannusarvion, joka hyväksytetään asiakkaalla ennen työn aloittamista. Mikromekaanikko-opiskelijat tekevät asiakastöinä myös osien valmistusta.

Kysy lisää Leena Auviselta tai Eija Karppiselta!

Kellonkorjaushinnastomme >

Asiakastöiden vastaanotto lukuvuonna 2018/2019

Asiakastöitä vastaanotetaan ja luovutetaan koulun kansliassa ti-to klo 9-15. Kanslia on suljettu perjantaisin sekä lisäksi viikon 41, 19.12.-1.1.19, viikon 8 ja 15.-16.4.

Otamme vastaan uusia asiakastöitä seuraavasti: 21.8.2018 alkaen taskukelloja ja muita töitä ja 30.10.2018 alkaen seinäkelloja. Tällä hetkellä emme ota vastaan rannekelloja. Tiedotamme tilanteen mahdollisesti muuttuessa. Asiakastöitä otamme vastaan korkeintaan 3 kelloa/asiakas.