Asiakastyöt

Kelloseppäkoulussa tehdään asiakastöinä kellojen huoltoja ja korjauksia opetussuunnitelman mukaisesti. Huoltoajat ovat meillä pidemmät kuin alan liikkeissä.

Voimme ottaa kelloja vain tietyn määrän lukuvuodessa ja kiintiöt täyttyvät nopeasti kellojen vastaanottojen alettua. Ensimmäisenä vuonna opiskelijamme huoltavat mekaanisia seinäkelloja (heiluri- tai painokelloja). Toisen vuoden opiskelijat huoltavat taskukelloja ja kolmantena vuotena työn alla ovat rannekellot. Valitettavasti opetussuunnitelmaamme eivät kuulu esimerkiksi käkikellot tai amerikkalaiset taskukellot. Kaikkia kellomerkkejä emme voi vastaanottaa osien saatavuuden takia. Mikromekaanikko-opiskelijat tekevät asiakastöinä myös osien valmistusta.

Teemme kaikista oppilastöistä aina korjaus- ja kustannusarvion, joka hyväksytetään asiakkaalla ennen työn aloittamista. Mikäli arviota ei hyväksytä ja korjaus-/huoltotyötä ei tehdä, veloitamme arvion tekemisestä 20€.  Arviota ei veloiteta, mikäli työ todetaan oppilastyöksi soveltumattomaksi.

Otamme Kelloseppäkoululla Covid-19 tilanteen erittäin vakavasti ja pyydämme kaikkia koululla asioivia huomioimaan yleiset määräykset ja suositukset. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista aukioloaikoihin koulun kotisivuilla sekä koulun facebook-sivuilla.

Kysy lisää Leena Auviselta tai Eija Karppiselta!

Kellonkorjaushinnastomme >

Asiakastöiden vastaanotto

Lukuvuoden 2022-2023 asiakastöiden vastaanottoajat:

Taskukellot 23.8.2022 alkaen.
Seinäkellojen vastaanotto alkaa 18.10.2022.
Rannekellojen osalta kiintiö on täyttynyt, emmekä ota tällä hetkellä vastaan uusia rannekellotöitä.

Enintään 3 kelloa/asiakas.

Asiakastöiden tuonti- ja noutoajat:
tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-15.

Asiakastöiden vastaanottoa ja noutoa ei ole loma-aikoina.