Asiakastyöt

Kelloseppäkoulussa tehdään asiakastöinä kellojen huoltoja ja korjauksia opetussuunnitelman mukaisesti. Huoltoajat ovat meillä pidemmät kuin alan liikkeissä.

Voimme ottaa kelloja vain tietyn määrän lukuvuodessa ja kiintiöt täyttyvät nopeasti kellojen vastaanottojen alettua. Ensimmäisenä vuonna opiskelijamme huoltavat mekaanisia seinäkelloja (heiluri- tai painokelloja). Toisen vuoden opiskelijat huoltavat taskukelloja ja kolmantena vuotena työn alla ovat rannekellot. Valitettavasti opetussuunnitelmaamme eivät kuulu esimerkiksi käkikellot tai amerikkalaiset taskukellot. Kaikkia kellomerkkejä emme voi vastaanottaa osien saatavuuden takia.

Teemme kelloista aina korjaus- ja kustannusarvion, joka hyväksytetään asiakkaalla ennen työn aloittamista. Mikromekaanikko-opiskelijat tekevät asiakastöinä myös osien valmistusta.

Kysy lisää Leena Auviselta tai Eija Karppiselta!

Kellonkorjaushinnastomme >

Asiakastyöt lukuvuonna 2018/2019

Tänä keväänä emme ota enää vastaan asiakastöitä! Asiakastöitä luovutetaan koulun kansliassa toukokuussa ti-to klo 9-15 ja kesäkuussa 5.-13.6.2019 ti-to klo 9-14. Kanslia on suljettu 17.6.-7.8.2019.

Asiakastöiden vastaanotto lukuvuonna 2019/2020

Otamme vastaan uusia asiakastöitä seuraavasti: taskukellot ja rannekellot + muut työt 20.8.2019 alkaen.
Isot puukuoriset pöytäkellot ja seinäkellot 29.10.2019 alkaen. Asiakastöitä otamme vastaan korkeintaan 3 kelloa/asiakas.