Asiakastyöt


Kelloseppäkoulussa tehdään asiakastöinä kellojen huoltoja ja korjauksia opetussuunnitelman mukaisesti. Huoltoajat ovat meillä pidemmät kuin alan liikkeissä.

Voimme ottaa kelloja vain tietyn määrän lukuvuodessa ja kiintiöt täyttyvät nopeasti kellojen vastaanottojen alettua. Ensimmäisenä vuonna opiskelijamme huoltavat mekaanisia seinäkelloja (heiluri- tai painokelloja). Toisen vuoden opiskelijat huoltavat taskukelloja ja kolmantena vuotena työn alla ovat rannekellot. Valitettavasti opetussuunnitelmaamme eivät kuulu esimerkiksi käkikellot tai amerikkalaiset taskukellot. Kaikkia kellomerkkejä emme voi vastaanottaa osien saatavuuden takia.

Teemme kelloista aina korjaus- ja kustannusarvion, joka hyväksytetään asiakkaalla ennen työn aloittamista. Mikromekaanikko-opiskelijat tekevät asiakastöinä myös osien valmistusta.

Kysy lisää Leena Auviselta tai Eija Karppiselta!

Kellonkorjaushinnastomme >

Asiakastöiden vastaanotto lukuvuonna 2020/2021

Covid-19 tilanteesta johtuen asiakastöiden vastaanottoa on jouduttu rajaamaan.
Seinäkellojen ja rannekellojen osalta kiintiömme ovat täynnä, mutta taskukelloja voi tarjota. Töiden noutoajat on rajoitettu, joten tarkastathan kansliasta poikkeavat aukioloajat.

Olemme 31.3.2021 asti pääsääntöisesti etäopiskelussa ja kanslia toimii etänä, mutta vastaamme puhelimeen ma-to klo 9-15 ja pe 9-12 (puhelinnumero 09 4355770) !