Asiakastyöt

Kelloseppäkoulussa tehdään asiakastöinä kellojen huoltoja ja korjauksia opetussuunnitelman mukaisesti. Huoltoajat ovat meillä pidemmät kuin alan liikkeissä.

Voimme ottaa kelloja vain tietyn määrän lukuvuodessa ja kiintiöt täyttyvät nopeasti kellojen vastaanottojen alettua. Ensimmäisenä vuonna opiskelijamme huoltavat mekaanisia seinäkelloja (heiluri- tai painokelloja). Toisen vuoden opiskelijat huoltavat taskukelloja ja kolmantena vuotena työn alla ovat rannekellot. Valitettavasti opetussuunnitelmaamme eivät kuulu esimerkiksi käkikellot tai amerikkalaiset taskukellot. Kaikkia kellomerkkejä emme voi vastaanottaa osien saatavuuden takia.

Teemme kelloista aina korjaus- ja kustannusarvion, joka hyväksytetään asiakkaalla ennen työn aloittamista. Mikromekaanikko-opiskelijat tekevät asiakastöinä myös osien valmistusta.

Kysy lisää Leena Auviselta tai Eija Karppiselta!

Kellonkorjaushinnastomme >

Asiakastöiden vastaanotto lukuvuonna 2020/2021

Asiakastyökiintiömme ovat täynnä tälle keväälle ja uudet työt otamme vastaan ensi syksynä lukuvuodelle 2021/2022

Olemme 9.4.21 asti koko koulu etäopiskelussa ja 12.4.21 alkaen hybridimallisessa opiskelussa.

Kanslia toimii edelleen pääsääntöisesti etänä ja puhelimeen vastaamme ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-12, asiakastöiden noutamisesta pitää sopia erikseen soittamalla (09 4355770).