Miten haen Kelloseppä-
kouluun?

Koska Kelloseppäkoulu ei ole mukana yhteishaussa, hakeminen opiskelemaan kellosepäksi tai mikromekaanikoksi tapahtuu Kelloseppäkoulun omalla hakulomakkeella. Järjestämme lisäksi kaksipäiväiset pääsykokeet, joiden pohjalta opiskelijavalinta tapahtuu. Mikäli hakijan äidinkieli on jokin muu kuin suomi, järjestämme tarvittaessa kielikokeen ennen varsinaista pääsykoetta.

Täytä hakulomake tietokoneella (jos koneella ei ole Acrobat Reader-ohjelmaa, lataa se maksutta käyttöösi tästä.)

Tulosta se ja lähetä hakuaikana (seuraava hakuaika 15.2. - 9.4. 2021) allekirjoitettuna pohjakoulutusliitteiden (peruskoulu/lukio) kanssa osoitteeseen:
Kelloseppäkoulu
Vanha maantie 11
02650 Espoo

Kuoreen teksti: Hakemus Kelloseppäkouluun

Pääsykoe

Kaikki hakijat, joilla on vaadittava pohjakoulutus, kutsutaan kaksipäiväisiin pääsykokeisiin 9. - 11.6. 2021. Pääsykokeen toteutustapa riippuu hakijamäärästä. Alustavasti on suunniteltu, että 9.6. pidetään Kelloseppäkoulussa ja 10.-11.6. järjestetään haastatteluja ja testejä etänä. Pääsykokeet ovat maksuttomat ja ne muodostuvat Psykologitiimi Päämäärä Oy:n suorittamasta psykologisesta soveltuvuuskokeesta, haastatteluista sekä kätevyyskokeista. Pääsykokeisiin ei voi varsinaisesti valmistautua, koska niillä pyritään mittaamaan henkilön soveltuvuutta alalle.

Pääsykokeessa osoitetun soveltuvuuden perusteella valitaan 30 uutta opiskelijaa, joista 15 opiskelijaa kelloseppä- ja 15 mikromekaanikko-koulutukseen. Ensisijainen hakutoive ilmoitetaan haastattelussa.

Valinnasta ilmoittaminen

Opiskelijavalinnat ilmoitetaan 16.6.2021 klo 9.00 koulun internetsivuilla verkkolehti LUUPISSA, mikäli hakija on antanut luvan nimen julkistamiseen. Valinnasta ilmoitetaan myös kirjeitse kaikille opiskelijoiksi valituille hakijoille. Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan seuraavana varasijalla olevalle välittömästi paikan vapautuessa. Valitun opiskelijan on vahvistettava opiskelupaikan vastaanottaminen kirjeessä mainittuun päivämäärään mennessä.