Miten haen Kelloseppä-
kouluun?

Koska Kelloseppäkoulu ei ole mukana yhteishaussa, hakeminen opiskelemaan kellosepäksi tai mikromekaanikoksi tapahtuu Kelloseppäkoulun omalla hakulomakkeella. Järjestämme lisäksi kaksipäiväiset pääsykokeet, joiden pohjalta opiskelijavalinta tapahtuu. Mikäli hakijan äidinkieli on jokin muu kuin suomi, järjestämme tarvittaessa kielikokeen ennen varsinaista pääsykoetta.

Täytä hakulomake tietokoneella (jos koneella ei ole Acrobat Reader-ohjelmaa, lataa se maksutta käyttöösi tästä.)

Tulosta se ja lähetä hakuaikana (3.2. - 20.3. 2020) allekirjoitettuna pohjakoulutusliitteiden (peruskoulu/lukio) kanssa osoitteeseen:
Kelloseppäkoulu
Vanha maantie 11
02650 Espoo

Kuoreen teksti: Hakemus Kelloseppäkouluun

Kevään 2020 pääsykoe

Kaikki hakijat (mukaan luettuna kielikokeen hyväksytysti läpäisseet hakijat) kutsutaan kaksipäiväisiin pääsykokeisiin, jotka järjestetään 20.-21.4.2020. Pääsykokeet ovat maksuttomat ja ne muodostuvat Psykologitiimi Päämäärä Oy:n suorittamasta psykologisesta soveltuvuuskokeesta, haastatteluista sekä kätevyyskokeista. Pääsykokeisiin ei voi varsinaisesti valmistautua, koska niillä pyritään mittaamaan henkilön soveltuvuutta alalle.

Pääsykokeessa osoitetun soveltuvuuden perusteella valitaan 30 uutta opiskelijaa, joista 15 opiskelijaa kelloseppä- ja 15 mikromekaanikko-koulutukseen. Ensisijainen hakutoive ilmoitetaan haastattelussa.

Valinnasta ilmoittaminen

Kevään 2020 haun tulokset julkistetaan keskiviikkona 3.6.2020 koulun internetsivuilla verkkolehti LUUPISSA, mikäli hakija on antanut luvan nimen julkistamiseen. Valinnasta ilmoitetaan myös kirjeitse kaikille opiskelijoiksi valituille hakijoille. Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan seuraavana varasijalla olevalle välittömästi paikan vapautuessa. Valitun opiskelijan on vahvistettava opiskelupaikan vastaanottaminen keskiviikkona 17.6.2020 mennessä.