Kelloseppäkoulu kouluttaa erikoismyyjiä kello- ja jalometallialalle. Erikoismyyjäkurssin tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä kello- ja jalometallialan vähittäisliikkeiden vaativissa myyntitehtävissä. Koulutuksen pääpaino on alan tuotetuntemuksessa.

Seuraavan kurssin hakuaika päättyy 3.11.2017 ja kurssi alkaa 8.1.2018.

Kurssin oppiaineita ovat mm:
- jalokivet ja niiden myynti
- perustiedot kelloista, pariston ja rannekkeen vaihto
- jalometallit ja kultasepäntyön alkeet
- asiakaspalvelu, markkinointi ja myynti
- visuaalinen markkinointi, somistus, paketointi
- alan lainsäädäntö
- turvallisuus myymäläympäristössä
Koulutuksen aikana tapaamme maahantuojien ja valmistajien edustajia koululla sekä teemme yritysvierailuja alan toimijoiden luokse.

Erikoismyyjäkoulutus kestää 18 viikkoa, josta 11 viikkoa opiskellaan teoria-aineita koulussa. Työharjoittelua on 7 viikkoa ja se suoritetaan kahdessa osassa (3 ja 4 viikkoa) alan vähittäisliikkeissä.

Koulutukseen valitaan 14 opiskelijaa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutus alkaa kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja tammikuussa. Opiskelu on täysipäiväistä aikuiskoulutusta. Koulutuksen hinta on 800 euroa, joka laskutetaan kahdessa erässä. Opiskelijat voivat hakea valtion opintotukea tai opiskella työttömyystuella mikäli TE-toimiston asettamat edellytykset täyttyvät.

Täytä hakulomake ja tallenna se pdf-muodossa koneellesi. Lähetä tallennettu lomake yhdessä valokuvan ja cv:n kanssa osoitteeseen leena.auvinen(at)kelloseppakoulu.fi. Lomakkeen täyttämistä varten tarvitset Adobe Acrobat Reader ohjelman, jonka voi ladata maksutta osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/

Hakulomakkeen (avaa tästä > ) voi myös tulostaa, täyttää ja lähettää postitse valokuvan ja CV:n kanssa osoitteeseen:
Kelloseppäkoulu
Vanha Maantie 11
02650 Espoo.

Hakuajan päätyttyä kutsumme hakijoita haastatteluun. Valinnoista ilmoitamme kirjallisesti kaikille hakijoille.

Lisätietoja:
puh 09-4355 7712
sähköposti: leena.auvinen (at) kelloseppakoulu.fi

- todella kova ja tiivis tietopaketti
- pitäisi olla pakollinen kaikille myyjille
- varmasti yksi parhaita kursseja joita olen käynyt
- koulutuksen hinta on alhainen antiin nähden
- ei turhia aiheita tai aineita
- mielikuvani kurssista esim. netin tietojen perusteella oli paljon heikompi kuin mitä todellisuus oli
- monipuolinen laadukas opetus
- Kelloseppäkoulun miljöö miellyttävä
- luokkahuone ilmava ja raikas
- opettajat innostuneita, kokeneita osaavia oman alansa ammattilaisia
- sopiva tahti niin että ”positiivinen stressi” säilyi
- hieno kokemus päästä paikkoihin, joihin muuten ei pääsisi!
- se mitä kurssilla oppi, oli juuri sitä mitä käytännön työssä tulee esille
- ylitti odotukset! Paljon uutta tietoa, uusia kokemuksia ja mukavia ihmisiä. Ihaninta oli hyvähenki ja rento meininki, jonka puitteissa koko kurssin anti! Kiitokset kaikille!
- mukavat ja kokeneet opettajat
- kurssi oli mahtava, kiinnostava
- olen tosi tyytyväinen, että tulin kurssille. Oli mielestäni rahan arvoinen ja mielelläni tulisin jatkokurssille!
- kouluun on ollut miellyttävä tulla
- ammattitaitoiset opettajat, hyvä ilmapiiri. Teetti enemmän töitä kun osasin kuvitellakaan, hetkittäin melkein liikaa päällekkäin asioita tehtävänä
- kurssi oli erittäin hyvä juttu ja ryhmäkoko hyvä
- kiitos teille jokaiselle! Olen onnekas, että pääsin tälle kurssille mukavien kurssikaverien seuraan. Kurssista on ollut valtavasti hyötyä – ja on varmasti jatkossakin monella tapaa